Jazz in Auberge de Rousch

 

Wat dacht u van White Christmas, Stille Nacht, Jingle Bells, Adeste Fideles e.n vele anderen op de bekende melodie, maar overgoten met een aantrekkelijk jazzy of swingend sausje?

Jazzclub Zuid Limburg en BigBand Heerlen organiseren zondag 17 december een bijzonder Kerst optreden met de bekende zanger Gerald van Gemert.

Op het programma staan beroemde kerstmelodieën die op een jazzy, swingende manier vertolkt worden. De evergreens zijn bewerkt door vermaarde componisten of arrangeurs als ondere anderen Glenn Miller, Bing Crosby, Count Basie, Irving Berlin en Stan Kenton.

Daarnaast verrast Gerald van Gemert de toeschouwer  bovendien met een aantal romantische hits van Frank Sinatra en Michael Bublé!

Een concert dat u niet mag missen!!

De entree is slechts € 5,- en u kunt er voor kiezen om aansluitend aan het concert te genieten van een 3-gangen 'Jazzmenu' voor de gereduceerde prijs van € 23,75

 


Op zondag 28 januari 2018  speelt de The Storyville Jassband vanaf 14.00 uur. Entreeprijs € 15,00, donateurs € 10,00, jeugd (onder 23) € 7,50

Deze Arnhemse band is al meer dan 50 jaar een vaste waarde in de Classic Jazz. Dit dankzij de beleving waarmee de bandleden hun muziek over het voetlicht brengen.

Hun muziek valt te typeren als Traditionele Jazz en New Orleans Revival met Engelse invloeden. De sound die deze bouwstenen oplevert, staat bekend als British Traditional Jazz.

Jazzmusici, zoals trompettist en bandleider Kenny Ball, evenals trombonist Chris Barber met zijn Big Chris Barber Band, zijn voor de band bronnen van inspiratie.

Meer info:  https://www.storyvillejassband.info/

 


 

Kijk op jazzclubzuidlimburg.nl voor meer informatie over de muziekale omlijsting en geplande concerten.