Onze familie en geschiedenis

Auberge De Rousch geeft u de ruimte. Gastvrijheid staat bij ons voorop; u krijgt de ruimte die u zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor uw familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak? U zegt wat u nodig hebt; wij zorgen voor de oplossing. Graag verwelkomen wij u in Auberge De Rousch; verras­send veelzijdig en sfeervol.

De Rousch was ooit een klooster­hoeve. Monnikken ontgonnen de gronden waarop De Rousch nu staat. De naam dankt de hoeve aan de wild ruisende beek die vroeger langs de hoeve stroomde. Tot 1963 leefden en werkten herenboeren op De Rousch. De bouw van het zieken­huis Atrium maakte een eind aan de agrarische traditie. Maar de familie Beckers startte, met de opening van Auberge De Rousch in 1965, de culinaire traditie in deze hoeve waar u de sfeer van het rijke landleven nu nog proeft.

Ook 50 jaar later heten wij u van harte welkom in Auberge De Rousch in Heerlen
Pascale en Henri Beckers