Werken bij

Auberge de Rousch is een begrip in Heerlen. We zijn een groot familiebedrijf met breed aanbod van zalen. Deze zalen worden gebruikt voor ons a la carte restaurant en voor bruiloften tot aan vergaderingen. We werken met een hecht team samen waar zoveel mogelijk ruimte wordt gegeven voor persoonlijke ontwikkeling en input voor verbeteringen.

 

Wij zoeken een sous-chef en een zelfstandig werkend kok

Als professional ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Koken is je passie en je bent altijd bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken. Spelen met kleuren, smaak en presentatie is jouw tweede natuur. Je wilt de gast het liefst elke dag opnieuw verrassen. Jouw leidinggevende capaciteiten hebben hetzelfde niveau als je kookkunsten. Herken je jezelf hierin? Dan ben jíj de sous-chef waar wij op zitten te wachten.

Taken en verantwoordelijkheden
Het in de keuken ondersteunen van de chefkok bij de voorbereiding en uitvoering van de culinaire invulling. Aansturing van de keukenbrigade, bewaken van de kwaliteit van producten en procedures. Voorbereiden en uitvoeren van banquet activiteiten

Functie-eisen
Afgeronde koksopleiding op minimaal niveau 4, aangevuld met SVH-leermeestersdiploma. Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken. Je hebt brede kennis van diverse internationale keukens, A la carte koken en ervaring in het hogere culinaire segment. Je weet op een motiverende en duidelijke manier mensen aan te sturen, je hebt managementervaring. Je hebt ervaring in banquet, kennis van Word en beheersing van Excel en de Nederlandse taal. Bereidheid om te werken op wisselende tijden, avonduren en weekenden.

Wat bieden wij jou
Je werkt in een keuken voorzien van de modernste apparatuur.
Een veelzijdige baan voor 38 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao, schaal 8.
Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
Een baan in een snelgroeiende organisatie met ruimte voor eigen ontwikkeling

Soort dienstverband
Voltijd

Waarom juist jij?
Heb jij de juiste mix van ingrediënten? Dan bieden wij je een interessante functie met een smakelijk salaris. Voldoe je aan bovenstaande eisen, stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze directeur de heer H.M. Beckers.

 

 

Zelfstandig medewerker bediening

Voor deze functie zoeken wij een full time medewerker voor 38 uur.

Werkzaamheden:
-    Verzorgen van de gasten in ons a la carte restaurant en tijdens banqueting partijen
-    Het motiveren, stimuleren, instrueren en corrigeren van het bediening personeel
-    Zelfstandig een banqueting partij verzorgen
-    Adviseren van wijnen, dranken en gerechten aan de gasten
-    Bestellingen opnemen en afrekenen
-    Serveren van gerechten
-    Klaarmaken en serveren van dranken
-    Voorbereidende en afrondende werkzaamheden verrichten
-    Gereed maken van de zalen voor betreffende banqueting partijen

Wie zoeken wij?
Onze ideale kandidaat heeft de volgende aspecten in huis:
Kennis van:
-    Wijn
-    Andere dranken en het gereedmaken van deze dranken
-    Serveertechnieken

Persoonlijke kenmerken:
-    Flexibel
-    Leergierig
-    Probleemoplossend
-    Motiverend
-    Stressbestendig
-    Passie voor eten en gastronomie

Diploma’s en ervaring:
-    Een diploma als gastheer / gastvrouw op minimaal niveau 2 
-    Of aantoonbare ervaring in een soortgelijk bedrijf.

Wat bieden wij:
Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.