Kerstmis
Geniet van feestelijke culinaire ervaringen bij Auberge de Rousch tijdens de feestdagen – van kerstbrunch tot diner, alles voor een onvergetelijke Kerst! Reserveer nu voor 2025!

Zie hiernaast de activiteiten per dag. Scroll naar beneden voor de invulling van alle Kerstmenu's.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.

Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Voor het overige bedrag ontvangt u van ons een voucher. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Voor onze feestdagenactiviteiten vragen wij een aanbetaling van 100%. Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen.

Zie hiernaast de activiteiten per dag. Scroll naar beneden voor de invulling van alle Kerstmenu's.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.

Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Voor het overige bedrag ontvangt u van ons een voucher. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Voor onze feestdagenactiviteiten vragen wij een aanbetaling van 100%. Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen.

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00

Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00

Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

Zie hiernaast de activiteiten per dag. Scroll naar beneden voor de invulling van alle Kerstmenu's.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.

Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Voor het overige bedrag ontvangt u van ons een voucher. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Voor onze feestdagenactiviteiten vragen wij een aanbetaling van 100%. Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen.

Zie hiernaast de activiteiten per dag. Scroll naar beneden voor de invulling van alle Kerstmenu's.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.

Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Voor het overige bedrag ontvangt u van ons een voucher. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Voor onze feestdagenactiviteiten vragen wij een aanbetaling van 100%. Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen.

Zie hiernaast de activiteiten per dag. Scroll naar beneden voor de invulling van alle Kerstmenu's.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.

Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Voor het overige bedrag ontvangt u van ons een voucher. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Voor onze feestdagenactiviteiten vragen wij een aanbetaling van 100%. Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen.

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00

Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00

Prijs: € 127,50 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00

Prijs: € 129,00 p.p. inclusief een Hollands drankarrangement

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

24 december 2025 | Heilige avond

4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 109,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

4-gangen diner | Heilige avond | 25 december

18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Gekonfijte eendenborst | Preiselbeeren-sinaasappel jam
Timbaal | Roze en Noorse garnalen | Cocktailcrème met Malt Whiskey | Tomaat

4-gangen diner | Heilige avond | 25 december

18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Gekonfijte eendenborst | Preiselbeeren-sinaasappel jam
Timbaal | Roze en Noorse garnalen | Cocktailcrème met Malt Whiskey | Tomaat

Menu
Proeverij van zalm | Huisgemarineerde zalmsteak | Saus van wasabi en jalapeño's | Tartaar van zalm | Tartufata-crème | Gerookte zalm | Limoencrème | Gemarineerde rode ui | Dille
***
Heldere ossenstaart consommé | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang
***
Kalfsoester van de kalfslende | Roomsaus met kalfsfond en Moscatel | Gebakken uitjes | Champignons | Venkel | Aardappelgratin | Knolselderij | Snijboontjes | Roomboter-bospeen
***
Vanille ijs | Warme kersen | Taartje met lemoncurd | Bosbessen

Prijs
Dit 4-gangen Kerstdiner kost € 109,00 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 18:00 en 22:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang? Dan rekenen wij een surplus van € 21,50 per persoon.

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Kerstdessert
Inclusief frisdrank à € 29,50 per kind.

4-gangen diner | Heilige avond | 25 december

18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Gekonfijte eendenborst | Preiselbeeren-sinaasappel jam
Timbaal | Roze en Noorse garnalen | Cocktailcrème met Malt Whiskey | Tomaat

4-gangen diner | Heilige avond | 25 december

18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Gekonfijte eendenborst | Preiselbeeren-sinaasappel jam
Timbaal | Roze en Noorse garnalen | Cocktailcrème met Malt Whiskey | Tomaat

4-gangen diner | Heilige avond | 25 december

18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Gekonfijte eendenborst | Preiselbeeren-sinaasappel jam
Timbaal | Roze en Noorse garnalen | Cocktailcrème met Malt Whiskey | Tomaat

Menu
Proeverij van zalm | Huisgemarineerde zalmsteak | Saus van wasabi en jalapeño's | Tartaar van zalm | Tartufata-crème | Gerookte zalm | Limoencrème | Gemarineerde rode ui | Dille
***
Heldere ossenstaart consommé | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang
***
Kalfsoester van de kalfslende | Roomsaus met kalfsfond en Moscatel | Gebakken uitjes | Champignons | Venkel | Aardappelgratin | Knolselderij | Snijboontjes | Roomboter-bospeen
***
Vanille ijs | Warme kersen | Taartje met lemoncurd | Bosbessen

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

25 december 2025 | Eerste Kerstdag

5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen lunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen lunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Prijs
Deze 5-gangen Kerstlunch kost € 129,00 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 12:00 en 16:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang?
Dan rekenen wij een surplus van € 24,50 per persoon.

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Kerstdessert
Inclusief frisdrank à € 29,50 per kind.

5-gangen lunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen lunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen lunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Brunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

Nagerechten
8 Europese kazen | Vijgenjam en honing van landgoed de Rousch | Noten | Crackers | Zwart brood | Rozijnenbrood
Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus
Witte chocolademousse met sinaasappelcoulis | Bruine chocolademousse met vanille-likeur 43 saus
Misérable | Mokkacrème | Bananen-mango tiramisu | Baileys saus
Panna cotta | Raspberry rum | Rood fruit coulis
Passievruchtensorbet  
Honingparfait | Crumble van pistachenoten
Koffie- en theebuffet | Irish Coffee | Bonbons

Prijs
Deze Kerstbrunch kost € 127,50 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 12:00 en 16:00 uur serveren wij frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij à € 29,50 per kind: Kipcocktail, fruitcocktail, tomatensoep, frikadel, kroket, knakworst, schnitzel, frites, appelmoes, sausjes en het dessertbuffet. Dit is inclusief frisdrank.

Brunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Eerste Kerstdag | 25 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

5-gangen diner | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Prijs
Dit 5-gangen Kerstdiner kost € 129,00 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 19:00 en 23:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang? Dan rekenen wij een surplus van € 24,50 per persoon.

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Kerstdessert
Inclusief frisdrank à € 29,50 per kind.

5-gangen diner | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Dinerbuffet | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Dinerbuffet | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

Nagerechten
8 Europese kazen | Vijgenjam en honing van landgoed de Rousch | Noten | Crackers | Zwart brood | Rozijnenbrood
Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus
Witte chocolademousse met sinaasappelcoulis | Bruine chocolademousse met vanille-likeur 43 saus
Misérable | Mokkacrème | Bananen-mango tiramisu | Baileys saus
Panna cotta | Raspberry rum | Rood fruit coulis
Passievruchtensorbet  
Honingparfait | Crumble van pistachenoten
Koffie- en theebuffet | Irish Coffee | Bonbons

Prijs
Dit Kerst dinerbuffet kost € 127,50 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 12:00 en 16:00 uur serveren wij frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij à € 29,50 per kind: Kipcocktail, fruitcocktail, tomatensoep, frikadel, kroket, knakworst, schnitzel, frites, appelmoes, sausjes en het dessertbuffet. Dit is inclusief frisdrank.

Dinerbuffet | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Dinerbuffet | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Dinerbuffet | Eerste Kerstdag | 25 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

26 december 2025 | Tweede Kerstdag

3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 85,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 127,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 129,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement

3-gangen lunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

3-gangen lunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Prijs
Deze 3-gangen Kerstlunch kost € 85,50 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 12:00 en 15:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang?
Dan rekenen wij een surplus van € 18,50 per persoon.

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Kerstdessert
Inclusief frisdrank à € 21,50 per kind.

3-gangen lunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

3-gangen lunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

3-gangen lunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Brunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

Nagerechten
8 Europese kazen | Vijgenjam en honing van landgoed de Rousch | Noten | Crackers | Zwart brood | Rozijnenbrood
Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus
Witte chocolademousse met sinaasappelcoulis | Bruine chocolademousse met vanille-likeur 43 saus
Misérable | Mokkacrème | Bananen-mango tiramisu | Baileys saus
Panna cotta | Raspberry rum | Rood fruit coulis
Passievruchtensorbet  
Honingparfait | Crumble van pistachenoten
Koffie- en theebuffet | Irish Coffee | Bonbons

Prijs
Deze Kerstbrunch kost € 127,50 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 12:00 en 16:00 uur serveren wij frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij à € 29,50 per kind: Kipcocktail, fruitcocktail, tomatensoep, frikadel, kroket, knakworst, schnitzel, frites, appelmoes, sausjes en het dessertbuffet. Dit is inclusief frisdrank.

Brunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Brunch | Tweede Kerstdag | 26 december

12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Tataki van zalmforel | Soja-mayonaise
Timbaal | Serranoham | Mangochutney | Manchego

Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Rode en Noorse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

Voorgerechten
Vitello tonnato | Steak van courgette uit de oven | Kikkoman oystersaus
****
Wildzwijnhaasje en hazenrugmedaillons | Kleine salade | | Geitenkaasparels | Pijnboompitten | Preiselbeeren-rabarberdressing | Hummus-avocado dressing
****
Consommé van ossenstaart | Bimi | Fijne groenten | Ravioli gevuld met kalfswang

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spaghetti | Paddenstoelen | Gedopte tuinbonen | Rode paprika | Cava velouté | Bosui | Bieslook | Gemonteerd met boter
****
‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Stroganoff saus | Morillesaus | Roseval aardappels | Uien en spekjes  | Gegratineerde venkel | Haricots verts
****
Hertenfilet | Wortel | Koolrabi stamppot | Wildsaus met mosterd, korenwijn en wildfond | Huisgemaakte warme appelcompote | Gebakken savooiekool | Schorseneren | Spruiten

5-gangen diner | Tweede Kerstdag | 26 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Tweede Kerstdag | 26 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

Prijs
Dit 5-gangen Kerstdiner kost € 129,00 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 19:00 en 23:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang? Dan rekenen wij een surplus van € 24,50 per persoon.

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Kerstdessert
Inclusief frisdrank à € 29,50 per kind.

5-gangen diner | Tweede Kerstdag | 26 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Tweede Kerstdag | 26 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

5-gangen diner | Tweede Kerstdag | 26 december

19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

Een Kerstgroet uit de keuken
Koude velouté van aardpeer | Knolselderij | Rucola | Kruiden-olijfolie | Chorizo Bellota
Lepel | Rivierkreeftstaarten | Guacamole | Tomaat | Rode ui | Mango

Menu
Carpaccio van tonijn | Noordse garnalen | Brunoise van gele rettich | Julienne van bleekselderij | Rilette van kabeljauw | Ponzo dressing | Witte balsamico azijn | Mierikswortelcrème
***
Koud geserveerde gekonfijte parelhoenborst | Truffelsalami | Preiselbeeren-chutney | Courgette uit de oven | Shiitake | Little gem | Cashewnoten | Gember-kerrie dip
***
Duet van zalmforel en doradefilet | Pastinaak-puree met bosui | Gerookte forel | Beurre blanc saus | Limoen | Kervel | Zoetzure wortel | Dille
***
Tournedos | Glacé van Banyuls en kalfsfond | Gekaramelliseerde sjalotten | Paprika | Ravioli met porcini | Haricots verts | Roomboter-venkel
***
Parfait met crème fraîche | Honing van ‘Landgoed de Rousch’ | Koude sinaasappel sabayon | Biscuit met chocolade en pistache crumble | Kraken rum

De Rousch logo
per persoon
Download het menu als PDF

Feestdagen

Beleef feestdagen en bijzondere momenten bij Auberge de Rousch met speciaal samengestelde menu’s en sfeervolle arrangementen voor elke gelegenheid, zoals Sinterklaas, Kerstmis, Oudjaar, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag.

Specials & Events

Wat Auberge de Rousch tot een van de meest bijzondere restaurants in Heerlen maakt, is het brede aanbod.  Zo kunt u bij ons genieten van allerlei culinaire specials zoals wijn- en visproeverijen, jazzbrunches en feestelijke avondarrangementen. Daarnaast organiseren we regelmatig seizoensgebonden acties en lokale evenementen, speciaal voor de liefhebber van kwaliteit en beleving uit de regio. Bij Auberge de Rousch vindt u alles onder één dak. Van een uitgebreid ontbijt en ontspannen lunch tot een smaakvolle proeverij of een feestelijke avond met familie, alles is mogelijk. Hier gaan culinaire kwaliteit, een warme sfeer en gastvrijheid hand in hand!

De makkelijke route

Wandelen van het hotel naar de restaurants en omgekeerd is kort en gemakkelijk.

Kies het hotel of de restaurants als startpunt. Volg daarna de stappen van 1 tot 6.

Blijf op de hoogte!

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van onze culinaire acties en evenementen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht
Fijn! Het formulier is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het verzenden...