Sinterklaas brunch
Geniet van een feestelijke Sinterklaasbrunch bij Auberge de Rousch in Zuid-Limburg, perfect voor het hele gezin!

Sinterklaasbrunch

30 november 2025
Het ontvangst van de Sinterklaasbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur.
De sinterklaasbrunch is van 12:00 - 16:00 uur.

Om 14:00 komt Sinterklaas binnen.
Cadeaus kunnen afgegeven worden op de dag zelf voorzien van een duidelijke naam.

Voorgerechten
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze en Noorse garnalen | Cocktail-, knoflook- en kerriesaus | Stokbrood | Boter
***
Salade ‘Caesar’ | Krokante chicken tenders | Croutons | Ei | Parmezaanse kaas | Dressing  
***
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

Soep
Pompoenvelouté | Kokosnootmelk | Rode paprika | Groene asperge | Aardpeer

Sinterklaasbrunch

30 november 2025
Het ontvangst van de Sinterklaasbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur.
De sinterklaasbrunch is van 12:00 - 16:00 uur.

Om 14:00 komt Sinterklaas binnen.
Cadeaus kunnen afgegeven worden op de dag zelf voorzien van een duidelijke naam.

Voorgerechten
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze en Noorse garnalen | Cocktail-, knoflook- en kerriesaus | Stokbrood | Boter
***
Salade ‘Caesar’ | Krokante chicken tenders | Croutons | Ei | Parmezaanse kaas | Dressing  
***
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

Soep
Pompoenvelouté | Kokosnootmelk | Rode paprika | Groene asperge | Aardpeer

Hoofdgerechten
Wildzwijnhaasje | Mosterdsaus met oude Jenever | Roseval aardappel | Spruiten | Witlof
***
Fjord zalmforelfilet | Scampi | Parelcouscous | Paksoi | Rode ui | Haricots verts | Kruidenboter
***
‘Grain Fed’ Black Angus Entrecôte |  Groenten van het seizoen | Puree| Pepersaus | Porcini saus

Nagerechten
Warme kersen- en chocoladesaus | Vanille ijs
Witte en bruine chocolademousse | Baileys saus
2 soorten vruchtenbavarois | Citroensorbet
Kaasplateau | 5 Europese kazen | Stroop | Druiven | Honing van 'Landgoed de Rousch' | Noten

Deze Sinterklaasbrunch kost €49,95 per persoon en is tussen 12:00 en 16:00 inclusief de volgende dranken:
Koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en onderstaande wijnen
Wit: Kallfelz, Rivaner - Duitsland | Rood: Agustinos Reserva Carmenere - Chili

Kinderbuffet

Voorgerecht
Tomatensoep

Hoofdgerechten
Frikadel, kroket of knakworst
Schnitzel
Frites
Appelmoes en diverse sausjes

Nagerecht
Dessertbuffet
Waterijsje

Prijs
Deze Kinderbrunch kost € 21,50 per kind tot 10 jaar en is inclusief frisdrank.

Sinterklaasbrunch

30 november 2025
Het ontvangst van de Sinterklaasbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur.
De sinterklaasbrunch is van 12:00 - 16:00 uur.

Om 14:00 komt Sinterklaas binnen.
Cadeaus kunnen afgegeven worden op de dag zelf voorzien van een duidelijke naam.

Voorgerechten
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze en Noorse garnalen | Cocktail-, knoflook- en kerriesaus | Stokbrood | Boter
***
Salade ‘Caesar’ | Krokante chicken tenders | Croutons | Ei | Parmezaanse kaas | Dressing  
***
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

Soep
Pompoenvelouté | Kokosnootmelk | Rode paprika | Groene asperge | Aardpeer

Sinterklaasbrunch

30 november 2025
Het ontvangst van de Sinterklaasbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur.
De sinterklaasbrunch is van 12:00 - 16:00 uur.

Om 14:00 komt Sinterklaas binnen.
Cadeaus kunnen afgegeven worden op de dag zelf voorzien van een duidelijke naam.

Voorgerechten
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze en Noorse garnalen | Cocktail-, knoflook- en kerriesaus | Stokbrood | Boter
***
Salade ‘Caesar’ | Krokante chicken tenders | Croutons | Ei | Parmezaanse kaas | Dressing  
***
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

Soep
Pompoenvelouté | Kokosnootmelk | Rode paprika | Groene asperge | Aardpeer

Sinterklaasbrunch

30 november 2025
Het ontvangst van de Sinterklaasbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur.
De sinterklaasbrunch is van 12:00 - 16:00 uur.

Om 14:00 komt Sinterklaas binnen.
Cadeaus kunnen afgegeven worden op de dag zelf voorzien van een duidelijke naam.

Voorgerechten
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze en Noorse garnalen | Cocktail-, knoflook- en kerriesaus | Stokbrood | Boter
***
Salade ‘Caesar’ | Krokante chicken tenders | Croutons | Ei | Parmezaanse kaas | Dressing  
***
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

Soep
Pompoenvelouté | Kokosnootmelk | Rode paprika | Groene asperge | Aardpeer

Hoofdgerechten
Wildzwijnhaasje | Mosterdsaus met oude Jenever | Roseval aardappel | Spruiten | Witlof
***
Fjord zalmforelfilet | Scampi | Parelcouscous | Paksoi | Rode ui | Haricots verts | Kruidenboter
***
‘Grain Fed’ Black Angus Entrecôte |  Groenten van het seizoen | Puree| Pepersaus | Porcini saus

Nagerechten
Warme kersen- en chocoladesaus | Vanille ijs
Witte en bruine chocolademousse | Baileys saus
2 soorten vruchtenbavarois | Citroensorbet
Kaasplateau | 5 Europese kazen | Stroop | Druiven | Honing van 'Landgoed de Rousch' | Noten

Deze Sinterklaasbrunch kost €49,95 per persoon en is tussen 12:00 en 16:00 inclusief de volgende dranken:
Koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en onderstaande wijnen
Wit: Kallfelz, Rivaner - Duitsland | Rood: Agustinos Reserva Carmenere - Chili

De Rousch logo
€49,95
per persoon
Download het menu als PDF

Feestdagen

Beleef feestdagen en bijzondere momenten bij Auberge de Rousch met speciaal samengestelde menu’s en sfeervolle arrangementen voor elke gelegenheid, zoals Sinterklaas, Kerstmis, Oudjaar, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag.

Specials & Events

Wat Auberge de Rousch tot een van de meest bijzondere restaurants in Heerlen maakt, is het brede aanbod.  Zo kunt u bij ons genieten van allerlei culinaire specials zoals wijn- en visproeverijen, jazzbrunches en feestelijke avondarrangementen. Daarnaast organiseren we regelmatig seizoensgebonden acties en lokale evenementen, speciaal voor de liefhebber van kwaliteit en beleving uit de regio. Bij Auberge de Rousch vindt u alles onder één dak. Van een uitgebreid ontbijt en ontspannen lunch tot een smaakvolle proeverij of een feestelijke avond met familie, alles is mogelijk. Hier gaan culinaire kwaliteit, een warme sfeer en gastvrijheid hand in hand!

De makkelijke route

Wandelen van het hotel naar de restaurants en omgekeerd is kort en gemakkelijk.

Kies het hotel of de restaurants als startpunt. Volg daarna de stappen van 1 tot 6.

Blijf op de hoogte!

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van onze culinaire acties en evenementen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht
Fijn! Het formulier is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het verzenden...